II Concurs #FotOdissea

L’APLEC presenta per segon any el concurs #FotOdissea, destinat a l’alumnat de clàssiques que participa al concurs Odissea amb la  intenció de donar-los encara més protagonisme i incrementar la seva presència a les xarxes durant els dies que dura el Concurs Odissea. Els proposem un concurs de mems, paral·lel i complementari al concurs Odissea. Per si no ho sabíeu, aquest és un terme d’arrels clàssiques, ja que és un escurçament de mimeme (del grec μίμημα, ‘cosa imitada’).

COM PARTICIPAR-HI?

a) Creeu-vos un compte a Instagram amb el nom del vostre grup. Vigileu que no sigui privat, sinó PÚBLIC.

b) Publiqueu-hi una fotografia amb un mem clàssic que tingui a veure amb el tema del concurs d’enguany, l’esport a Grècia i Roma, o amb la dinàmica del concurs en si mateix.

c) Seguiu-nos a Instagram i etiqueteu-nos: https://www.instagram.com/aplecclassiques/ 

No us oblideu d’afegir a la foto com a mínim les etiquetes #FotOdisseaXX #OdisseaXX #apleclassiques

d) Poseu en marxa tot el vostre enginy, sentit de l’humor o de la transcendència. L’únic límit és el respecte. Si alguna publicació és considerada ofensiva pel jurat, serà motiu de desqualificació del grup i de totes les seves publicacions. 

e) Podeu publicar els mems fins que finalitzi el Concurs Odissea, el 24 de febrer.

PREMIS

Es concediran dos premis:

  • Popular: Mem més votat (50 euros ),
  • Jurat: Mem escollit pel jurat (50 euros). El jurat està format pels membres de l’APLEC.

Els premis han de respectar les bases. Tots dos són acumulables entre si i compatibles amb els del Concurs Odissea i es lliuraran el mateix dia que es lliuren els del Concurs, a la seu de l’ICAC a Tarragona durant el mes de maig.

Animeu-vos i participeu a la FotOdissea!!!!!