Ja tenim aquí el II cicle de conferències Δiàlogos, que aproxima joves de diferents instituts amb diferents comunicants que ofereixen una xerrada de 40 minuts mitjançant una videoconferència.

La idea de Δiàlogos neix de l’ocasió pandèmica. En veure que no podíem inscriure els nostres alumnes a les diferents activitats proposades per diferents entitats, vam decidir crear aquesta plataforma per unir els joves de diferents instituts i fer sortides ‘virtuals’ de la mà de diferents professors de secundària i universitaris.

Per tal d’inscriure els vostres alumnes, caldrà que ompliu aquest formulari. Atès que la xerrada està pensada per a uns 100 alumnes, per tal que després puguin fer preguntes, caldrà que rebeu la confirmació de l’organització. Un cop la rebeu, si no sou socis de l’APLEC caldrà que aboneu 25 €, preu únic per a tot el cicle de conferències. Si ja sou socis, la inscripció és gratuïta!

Podeu omplir aquest formulari per a inscriure-us, i us podeu beneficiar del descompte de socis omplint el formulari d’associació.